Aktuellt

Aktuellt

Foto Emma Ingolf

 

Våren 2022


Tisdag den 8 mars är du välkommen till Veras berättarcafé på Eslövs folkhögskola.Vi bjuder på berättelser av vitt skilda slag. Vill du själv berätta, säg till när du kommer. Gratis inträde. Fika finns att köpa till låga priser. Start kl 19.00.Torsdag den 10 mars kl 19.00 berättar jag traditionsenligt  i Stångby kyrka. Välkomna!Onsdag den 16 mars startar vi upp vårens  Lögn eller Sanning-kvällar på Lilla Kulturhuset, Mejerigränd i Kävlinge. Vi slår upp portarna kl. 19.00 och håller på till 21.00. Inträde 50kr och möjlighet att köpa fika för en billig peng.

Vi är tre berättare som berättar sanna och lögnaktiga berättelser. Det är upp till dig att försöka avgöra vad som är sant respektive falskt. Vi varvar berättandet med musikinslag. Lögn eller Sanning är nu inne på sitt nionde år. Kvällarna genomförs i samarbete med MiK - Musikföreningen i Kävlinge. 
Eftersom restriktionerna nu är borttagna återgår vi till att ni löser inträde i dörren. Ingen föranmälan. Vi upphör även med att sända digitalt. Torsdag den 7 april är det dags för andra kvällen med Lögn och Sanning på Lilla kulturhuset Mejerigränd i Kävlinge med start kl. 19.00. Se information i rutan ovan.Lördag den 23 juli kl 11.00-13.00 berättar jag på Folkrots festival i Hjärnarp. Jag kommer att framträda tillsammans med Henrik Bergkvist och Per Gustavsson. 

Klockan 14.00-16.00 har du möjlighet att delta i en workshop i berättande som jag håller i.Mitt måtto är att alla kan berätta!