Aktuellt

Aktuellt

Foto Emma Ingolf

 

Våren 2024

 

Tisdag den 13 februari är du välkommen till Veras berättarcafé på Eslövs folkhögskola.Vi bjuder på berättelser av vitt skilda slag. Vill du själv berätta, säg till när du kommer. Gratis inträde. Fika finns att köpa till låga priser. Start kl 19.00.


 

Onsdag den 14 februari  startar vi upp vårens  Lögn eller Sanning kvällar på Lilla Kulturhuset Mejerigränd i Kävlinge. Vi slår upp portarna kl. 19.00 och håller på till 21.00. Inträde 50kr och möjlighet att köpa fika i pausen för en billig peng.

Vi är tre berättare som berättar sanna och lögnaktiga berättelser. Det är upp till dig att försöka avgöra vad som är sant respektive falskt. Vi varvar berättandet med musikinslag.  Kvällarna genomförs i samarbete med MiK - Musikföreningen i Kävlinge. Måndag den 26 februari deltar jag i ett slutet sällskap som en hemlig gäst för att genomföra Lögn eller Sanning-berätterlser.


Fredag den 8 mars kommer jag att ha en workshop med pedagoger på en hemlig skola i södra Skåne. Detta som en förberedelse inför en berättarrazzia.


Tisdag den 12 mars är du välkommen till Veras berättarcafé på Eslövs folkhögskola.Vi bjuder på berättelser av vitt skilda slag. Vill du själv berätta, säg till när du kommer. Gratis inträde. Fika finns att köpa till låga priser. Start kl 19.00Tisdag den 19 mars är det dags för andra kvällen med Lögn eller Sanning på Lilla kulturhuset Mejerigränd i Kävlinge med start kl. 19.00. Se information ovan.Torsdag den 21 mars berättar jag traditionsenligt i Stångby byastuga kl 19.00. Fika serveras till en billig peng.Torsdag den 25 april är det dags för vårens tredje och sista kväll med Lögn eller Sanning på Lilla kulturhuset i Kävlinge med start kl. 19.00. Se information ovan.
Tisdag den 30 april medverkar jag i en berättarrazzia tillsammans med Berättarakademin (BRAK) på en hemlig skola i södra Skåne.


Lördag den 29 juni kommer jag att berätta på Österlens berättarfest. Berättandet pågår kl 14.00-17.30. Utanför eller i Österlens museum i Simrishamn. Vädret bestämmer lokal. HÄR kan du läsa mer.

Onsdag den 7 augusti kommer jag att berätta om Barn och läsningBackagården i Höör. Arrangör är ABF. Slutet sällskap.


Onsdag den 28 augusti genomför jag tillsammans med andra medlemmar i Skånska berättare en föreställning i Gamlegård i Billinge i samarbete med Eslövs teaterförenng. Rubriken är Kan det vara så...eller minns jag fel? HÄR kan du läsa mer.