Aktuellt

Aktuellt

Foto Emma Ingolf

 

Hösten 2023

 

Onsdag den 23 augusti kan du lyssna till mig och fler från skånska berättare. Under rubriken Gudars skymning berättar vi på Gamlegård i Billinge med start kl. 19.00 HÄR kan du läsa mer.

 

Tisdag den 12 september  startar vi upp höstens  Lögn eller Sanning kvällar på Lilla Kulturhuset Mejerigränd i Kävlinge. Vi slår upp portarna kl. 19.00 och håller på till 21.00. Inträde 50kr och möjlighet att köpa fika i pausen för en billig peng.

Vi är tre berättare som berättar sanna och lögnaktiga berättelser. Det är upp till dig att försöka avgöra vad som är sant respektive falskt. Vi varvar berättandet med musikinslag.  Kvällarna genomförs i samarbete med MiK - Musikföreningen i Kävlinge. 

 

Söndag den 17 september är det genrep för min och Anna Thorstenssons musikaliska berättelseföreställning Att mötas och skiljas.Regi María Árnadóttir. Lindhaga församlingsgård i Åkarp kl. 16.00. Kaffe serveras.

Fredag den 22 september är det PREMIÄR för min och Anna Thorstenssons musikaliska berättarföreställning om kärleksmöten, Att mötas och skiljas. Regi María Árnadóttír.

Start kl. 19.00 i Örtofta Folkets hus. Arrangör och biljetter Eslövs teaterföreningTisdag den 10 oktober är du välkommen till Veras berättarcafé på Eslövs folkhögskola.Vi bjuder på berättelser av vitt skilda slag. Vill du själv berätta, säg till när du kommer. Gratis inträde. Fika finns att köpa till låga priser. Start kl 19.00.Torsdag den 19 oktober är det dags för andra kvällen med Lögn eller Sanning på Lilla kulturhuset Mejerigränd i Kävlinge med start kl. 19.00. Se information ovan.


Tisdag den 24 oktober berättar jag traditionsenligt i Stångby byastuga kl 19.00. Fika serveras till en billig peng.Onsdag den 8 november utbildar jag grundskollärare från Malmö i berättarteknik tillsammans med skolbibliotekarie Catarina Walles på Malmö live.Tisdag den 14 november är du välkommen till Veras berättarcafé på Eslövs folkhögskola.Vi bjuder på berättelser av vitt skilda slag. Vill du själv berätta, säg till när du kommer. Gratis inträde. Fika finns att köpa till låga priser. Start kl 19.00Onsdag den 15 och torsdag den 16 november håller María Árnadóttír en intern berättarutbildning för Skånska berättare. Sparbanksstiftelsen Finn bidrar till finansieringen.Onsdag den 22 november är det dags för den 50:e gången med Lögn eller Sanning på Lilla kulturhuset i Kävlinge med start kl. 19.00